Revizioni otvor za šaht-zidove ALURAPID EI30 i↔o

ALURAPID EI30 je sastavljen od 3 glavne komponente:

  • Ram: Aluminijumski okvir za koji je vijcima pričvršćeno dodatno ojačanje u vidu protivpožarnih elemenata. Na unutrašnjoj strani rama je obložen slojem nepropusnog dihtunga koja u slučaju izlaganja vatri ili visokoj temperaturi kompletno zaptije vratanca otvora.
  • Jezgro vratanca: Nezavisni segment koji čine dve protivpožarne ploče smeštene unutar aluminijumskog rama, na čijem obodu se nalazi sloj nepropusnog dihtunga koji u slučaju izlaganja vatri ili visokoj temperaturi kompletno kompletno zaptije vratanca otvora.
  • Preklopna ploča: Izrađena od presovanog čelika i fiksirana je magnetima za središnji sloj. Ploča se može montirati sa presovanim krilcima orjentisanim ka jezgru zida i obrnuto, čime se omogućava umetanje tj.integrisanje gipsane ili keramičke ploče unutar proizvoda na samom gradilištu, radi zadovoljenja estetskih zahteva. Na poseban zahtev, metalni poklopac se može isporučiti u jednoj od nekoliko ponudjenih boja.

Dodatne informacije

Područja primene:

ALURAPID El30 revizioni otvor se koristi na pregradnim i instalacionim zidovima. Predvidjen je za upotrebu na sistemima suve gradnje sa minimalnom otpornošću na požar u klasi EI30

Prednosti:

  • 1 vratanca u 5 različitih fabričkih estetskih varijanti
  • Samoblokirajuća protivpožarna membrana u jezgru, sa montiranom ručicom za lagano uklanjanje
  • Serijski proizvedena sa integrisanim elementima za fiksiranje na zid, radi bezbedne instalacije

Use Category: Lining, Partition

Povezani dokumenti

Inovativna, pametna i efikasna rešenja
Proverena i potvrđena rešenja
Posvećenost održivoj gradnji