SPECIJALIZOVANI ZA SUVOMONTAŽNU IZGRADNJU

Siniat proizvodi suvomontažne materijala i sisteme za pregradne zidove, plafone, zidne obloge i spoljašnje obloge. Naši proizvodi se primenjuju u svim oblastima gradjevinstva, od malih pa do najvećih građevinskih projekata, od malih pa do najpoznatijih arhitektonskih i građevinskih kompanija.

MI OBLIKUJEMO NAČIN NA KOJI LJUDI GRADE I ŽIVE

Kao ključni partner u snabdevanju hiljada gradjevinskih projekata širom sveta, mi proizvodimo najbolje materijale suve gradnje i time pomažemo izgradnji domova, škola, bolnica i radnih prostora. Ove objekte činimo otpornijim na vlagu, toplijim, akustično izolovanijim i bezbednijim kao ikada ranije.

NAŠA USLUGA ZA VAS

Kao vodeći proizvođač u lancu snabdevanja građevinskim proizvodima, pružamo uslugu isporuke 'u toku narednog dana' hiljadama specijalizovanih distributera i trgovaca građevinskim materijalima širom sveta.

POUZDANI PARTNER ZA SNABDEVANJE

Siniat - Trusted supply partner

POUZDANI PARTNER ZA SNABDEVANJE

Nudimo širok asortiman proizvoda u zavisnosti od specifišnosti projekata i budžeta, pružajući garantovanu isporuku 'za naredni dan' našim kupcima. Mnoge najuspešnije građevinske kompanije veruju da naši proizvodi, prodajna i tehnička služba obezbeđuju prednost nad konkurencijom.

TEHNIČKA STRUČNOST

Siniat - Technical expertise

TEHNIČKA STRUČNOST

Naš tehnički tim je na raspolaganju da Vam pomogne u pitanjima o svim proizvodima i tehničkim sistemima. Za veće projekte možemo pružiti podršku u projektovanju a kasnije na gradilištu tehničku podršku u fazi montaže. Za manje projekte, naša internet stranica predstavlja riznicu informacija i praktičnih video zapisa, uz telefonsku podršku.

PROJEKTO PLANIRANJE I PODRŠKA

Siniat - Project planning and support

PROJEKTO PLANIRANJE I PODRŠKA

Za veće projekte nudimo dodatnu pomoć pre, tokom i nakon faze izgradnje. U saradnji sa projektantskim timovima, možemo pomoći u izradi tenderske dokumentacije, pomoći u pronalaženju estetskih i povećavanju građevinskih performansi, učestvovati u smanjenju troškove izgradnje, skratiti vreme izgradnje ili predložiti načine za smanjenje tekućih troškova održavanja.

INOVACIJE

Siniat - About us - Testing and certification

INOVACIJE

U kompaniji Siniat imamo mogućnost da iskoristimo znanja stečena u Etex-ovim istraživačkim i razvojnim centrima širom sveta. Pripadnost Etex-u pruža nam mogućnosti da našim kupima uvek ponudimo inovativna rešenja. Takođe radimo sa različitim istraživačkim centrima i drugim institucijama kako bismo vam pružili sigurna rešenja koja ispunjavaju najstrože propise i zahteve izgradnje u svim zemljama.

ODRŽIVOST

Siniat - Sustainability

ODRŽIVOST

Kao kompanija koja se bavi proizvodnjom, svesni smo svoje odgovornosti prema društvu, životnoj sredini i ljudima koji rade sa nama. Stoga smo veoma aktivni na društvenom planu, podstičemo odgovorno ponašanje zaposlenih i partnera u svakodnevnom radu, a samim tim i kulturu naše kompanije usmeravamo na svesno i održivo upravljanje resursima.

OBUKA

Siniat - Training

OBUKA

Kupci kompanije Siniat imaju pristup čitavom nizu kurseva i obuka koji će pomoći da se obezbede najbolje performanse iz proizvoda i sistema suve gradnje. Uključujući kontinuirano profesionalno usavršavanje (CPD) kroz predavanja, video zapise sa objašnjenjima, kao i praktičnu obuku, naši treneri su na raspolaganju da maksimalno unaprede veštine vaših timova.

KO SMO MI?

KO SMO MI?

KO SMO MI?

Siniat je osnovan 2012. godine kada je globalna Etex grupa kompanija kupila LaFarge proizvodnju gipsanih ploča. Siniat ima 35 fabrika širom Evrope i Bliskog Istoka, koje zapošljavaju preko 3.300 ljudi.

KLJUČNI PODACI O NAMA

36

Države

35

Fabrike

3300

Zaposleni

800m€

Godišnji obrt

99%

Skoro svi naši proizvodi se mogu reciklirati.

O KOMPANIJI ETEX

Siniat - About Etex

O KOMPANIJI ETEX

Siniat je deo Etex Building Performance, divizije koje kombinuje proizvode i rešenja dve kompanije za građevinski materijal za suvu gradnju - Siniat i Promat-a. Deo smo globalne Etex grupe kompanija koja posluje širom Evrope, Afrike, Bliskog i Srednjeg Istoka i Južne Amerike.

Inovativna, pametna i efikasna rešenja

Proverena i potvrđena rešenja

Posvećenost održivoj gradnji