Proizvodi i sistemi

 

Proizvodi suve gradnje

Sistem suve gradnje ima širok dijapazon proizvoda, prilagođenih Vašim specifičnim potrebama. Pogledajte sve Siniat proizvode - birajte najbolje za vaš projekat.

Gips-kartonske ploče

Gips-kartonske ploče Siniat su stvorene da ispunjavaju i premašuju najviše norme i zahteve izrade suvomontažnih sistema. Pored toga, Siniat nudi specijalne gipsane ploče koje su namenjene primeni u teškim uslovima. Naš asortiman gips-kartonskih ploča uključuje, ali nije ograničen na one predstavljene u nastavku.

Ispune i malteri

Siniatove ispune i malteri vam nude vrhunski kvalitet kao i održivu osnovu za vaše projekte. Naš asortiman obuhvata rešenja za unutrašnju završnu obradu, od zidanja do farbanja.

Završna obrada

Dobro završen projekat uvek počinje sa dobrom obradom površina. Siniat to zna i nudi visoko kvalitetni gips pogodan za različite primene: priprema osnovnih zidova, izravnavanje velikih ili malih neravnina na građevinskim površinama ili livenje različitih oblika i formi.

Cementne ploče

Proverite našu ponudu cementnih ploča, razvijenu kao idealno rešenje za unutrašnje i spoljašnje obloge. Cementno-vlaknaste ploče imaju izvanrednu čvrstoću i izdržljivost i mogu se primeniti u gotovo svim uslovima.

Metalni profili

Nudimo širok spektar metalnih profila koji će vam pomoći da napravite savršen sistem za ugradnju:

  • gips-kartonskih 
  • cementnih ploča 

Specijalna metalna rešenja koja su razvili naši stručnjaci pomažu u postizanju boljih zvučnih ili seizmičkih performansi. Različite vrste profila i uglova zadovoljavaju lokalne standarde i zahteve. 

Radeći zajedno sa instalaterima, u mogućnosti smo da kontinuirano inoviramo svoje metalne profile kako bismo poboljšali performanse i povećali efikasnost na gradilištu.

Fiksiranje

Bez fiksiranja i veznog pribora ne bi bilo moguće stvoriti kompletne sisteme. Za naše sisteme suve gradnje imamo široku paletu vijaka i traka, metalnih spojeva i distancera. Sveobuhvatnim ispitivanjima i velikim brojem testova, razvili smo konektore za zidove sa visokim akustičnim zahtevima, tako da se zvuk prenosi mnogo manje u odnosu na standardne proizvode. Savršeni proizvodi za hotele u kojima su tišina i privatnost neophodni.

Sisitemi suve gradnje

Inovativna, pametna i efikasna rešenja
Proverena i potvrđena rešenja
Posvećenost održivoj gradnji