Saznajte više

Mi smo među vodećim proizvođačima unutrašnjih i spoljašnjih materijala za suvo malterisanje. Ubrajanje u portfolio više od 60 marki velike industrijske grupe Etex, dozvoljava nam pristup izuzetnom iskustvu i znanju u oblasti gradnje. Stoga, našim partnerima možemo ponuditi vrhunsku podršku čak i kada je reč o najzahtevnijim projektima i predstaviti nove metode gradnje iz prve ruke.

PROIZVODI I SISTEMI

PROIZVODI I SISTEMI

Razvijamo proizvode i sisteme koji vašu građevinu mogu učiniti toplijom, suvljom, tišom i bezbednijom za rad i život u njoj. Od gipsanih ploča stvaramo hiljade različitih sistema da bismo vam pomogli u gradnji zgrada koje ispunjavaju sve uslove.

REFERENTNI SLUČAJEVI

REFERENTNI SLUČAJEVI

Od samog početka do kraja, saznajte kako pomažemo arhitektama i inženjerima da ostvare i najzahtevnije građevinske projekte.

DOKUMENTACIJA

DOKUMENTACIJA

Siniat-ovi proizvodi napravljeni su tako da odgovaraju izazovima vaših projekata. Ovde smo da vam pružimo podršku tokom specifikacije, dizajna i procesa gradnje. Posetitie našu biblioteku dokumentacije i potražite literaturu tako da budete sigurni da imate sve što vam je potrebno.

O SINIAT-u

 

SPECIJALISTA ZA MATERIJALE ZA SUVO MALTERISANJE

Siniat je vodeći proizvođač materijala za unutrašnje i spoljašnje suvo malterisanje. Kao deo ETEX-a, velike industrijske grupe sa portfoliom od preko 60 marki širom sveta, imamo veliko znanje o građevinskoj industriji. Upravo to znanje nam daje mogućnost da podržimo naše partnere i stalno poboljšavamo način na koji ljudi grade.

Otkrijte Siniat
Inovativna, pametna i efikasna rešenja
Proverena i potvrđena rešenja
Posvećenost održivoj gradnji