Saznajte više

Mi smo među vodećim proizvođačima unutrašnjih i spoljašnjih materijala za suvo malterisanje. Ubrajanje u portfolio više od 60 marki velike industrijske grupe Etex, dozvoljava nam pristup izuzetnom iskustvu i znanju u oblasti gradnje. Stoga, našim partnerima možemo ponuditi vrhunsku podršku čak i kada je reč o najzahtevnijim projektima i predstaviti nove metode gradnje iz prve ruke.

PROIZVODI I SISTEMI

Resistex system

PROIZVODI I SISTEMI

Razvijamo proizvode i sisteme koji vašu građevinu mogu učiniti toplijom, suvljom, tišom i bezbednijom za rad i život u njoj. Od gipsanih ploča stvaramo hiljade različitih sistema da bismo vam pomogli u gradnji zgrada koje ispunjavaju sve uslove.

Pregradni Zidovi

Pregradni zidovi Siniat d140-50s60-3x3nida-flam15mw.jpg

Pregradni Zidovi

Od samog početka do kraja, saznajte kako pomažemo arhitektama i inženjerima da ostvare i najzahtevnije građevinske projekte.

DOKUMENTACIJA

Range of our Resistex brochure

DOKUMENTACIJA

Siniat-ovi proizvodi napravljeni su tako da odgovaraju izazovima vaših projekata. Ovde smo da vam pružimo podršku tokom specifikacije, dizajna i procesa gradnje. Posetitie našu biblioteku dokumentacije i potražite literaturu tako da budete sigurni da imate sve što vam je potrebno.

O SINIAT-u

 

SPECIJALISTA ZA MATERIJALE ZA SUVO MALTERISANJE

Siniat je vodeći proizvođač materijala za unutrašnje i spoljašnje suvo malterisanje. Kao deo ETEX-a, velike industrijske grupe sa portfoliom od preko 60 marki širom sveta, imamo veliko znanje o građevinskoj industriji. Upravo to znanje nam daje mogućnost da podržimo naše partnere i stalno poboljšavamo način na koji ljudi grade.

Otkrijte Siniat

 Siniat prodajna mesta

Crno bela mapa Srbije, koja prikazuje lokacije lokalnih Siniat distributera

 Siniat prodajna mesta

Koristite naš alat za lociranje da pronađete najbližeg prodavca po poštanskom broju.

Inovativna, pametna i efikasna rešenja

Proverena i potvrđena rešenja

Posvećenost održivoj gradnji