KONFIGURATOR GIPSANIH PLOČA ENTERIJERA CREATEX® HELIX

KONFIGURATOR GIPSANIH PLOČA ENTERIJERA CREATEX® HELIX

PRISTUPITE KONFIGURATORU

 

U potrazi za inovativnim, kreativnim estetskim konceptima, Siniat je razvio novu jedinstvenu kolekciju gipsanih ploča za apsorpciju zvuka CREATEX® i CREASON®, koje plafone čine ključnim dizajnerskim elementom.

Gipsane ploče CREATEX® dostupne su u tri kolekcije koju čine 3 modela – CRYSTAL, TWEED i VERDE - koji otvaraju jedinstvene estetske perspektive. Svaki model je podeljen na 3 komplementarna i evoluciona motiva, u zavisnosti od intenziteta perforacije, kako bi plafonima pružio jedinstven i savremen izgled:

  • CRYSTAL model, za beskonačno rotaciono kretanje,
  • TWEED model, sa perforacijama inspirisanim tekstilom, koji podsećaju na geometriju tkanine,
  • VERDE model, kombinacija inspirisana prirodom, dočarava grane bambusa.

Konfigurator za kolekciju Helix

Kroz prizmu svog iskustva, Siniat predlaže rešenja za uređenje enterijera prilagođena svim vrstama zgrada, novim ili onim rekonstruisanim. Jedan od alata koji će Vam olakšati traženje idealnog rešenja je novi konfigurator CREATEX® Helix.

Omogućuje Vam da ispitate sve estetske i ukrasne aspekte ove nove kolekcije proveravanjem  realnog izgleda novih jedinstvenih motiva u 3 realistična virtuelna prostora:

  • Crystal / Trgovački centar
  • Tweed / Biblioteka
  • Verde / Ured

Preuzmite svoju konfiguraciju

Sviđa li vam se konfiguracija koju ste izabrali? Možete je preuzeti ili deliti e-poštom samo jednim klikom.

PRISTUPITE KONFIGURATORU

 

Akustične gipsane ploče CREATEX® HELIX

ESTETSKA REŠENJA SA ODLIČNIM AKUSTIČNIM PERFORMANSAMA

Akustična gipsana ploča Helix iz linije zvučno-apsorpcijskih perforiranih gipskartonskih ploča CREATEX® inovativnog je dizajna i razvijena u skladu s aktuelnim arhitektonskim trendovima. Danas arhitekte traže inovativan estetski koncept, a CREATEX® Helix je idealno rešenje i za najzahtjevnije projekte.

Posebno prigodne za javne prostore i zajedničke prostore u stambenim blokovima, perforirane gips ploče CREASON se testiraju u laboratoriji, gde rezultiraju sa najvišim performansama apsorpcije zvuka (do 𝛂v = 1).

Odlično je primenjivo u obrazovnim institucijama, restoranima ili konferencijskim salama, gde je prisutna prekomerna buka i nelagoda, ploče optimizuju sposobnost slušanja.